STATUS

Willem van Hanegem walgt van Martien Meiland: ‘Hij is heel eng’

“Wat voor land zijn wij dat wij dat allemaal geweldig vinden?”

De Meilandjes blijven een van dé grootste kijkcijferhits van SBS 6. Het leidt tot groots onbegrip bij Feyenoord-icoon Willem van Hanegem.

Willem begrijpt er dus he-le-maal niets van dat de Meilandjes zo populair zijn, vertelt hij in de Weekend. Zelf moet hij er niet aan denken om een hele aflevering van Chateau Meiland uit te zitten. “Nee, alsjeblieft niet. Dat is net zo erg (als Over Mijn Lijk, dat hij ook hekelt, red.). Dat kan toch niet!”

Hoezo dan? “Waarom? Dat vind ik echt verschrikkelijk, dat irriteert mij mateloos. Martins stem en zo eng doen enzo, dat is toch echt erg. Ik begrijp het niet, ze zijn heel populair. Dan denk ik: wat voor land zijn wij dat wij dat allemaal geweldig vinden? Dat is gewoon te gek voor woorden.”

Ook René van der Gijp is geen fan van Martien, hij vindt dat die gewoon een typetje speelt:

POPLAIR VANDAAG

To Top