Geen categorie

Patty Brard ontploft op tv, walgt van Waylon én Yvonne Coldeweijer

Patty Brard zat wóest achter de desk van Shownieuws omdat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen, terwijl Bibi hoogzwanger thuis zat.

Wálgelijk, vindt Patty het. Haar gezicht vertrok helemaal toen ze het over Waylon had. “Ik werd als moeder gewoon wóedend. Ik was zó kwaad, ik dacht: godverdorie. Het bevestigt ook mijn plaatje weer van al die mensen die altijd dat geluk uitstralen. Hoe meer ze zeggen hoe gelukkig ze zijn, hoe groter…”

Collega Bart Ettekoven: “Het blijft gewoon een enorm litteken. Wat een ongelooflijke – sorry voor het woord – lul is het ook.”

Patty: “Maar het is ook een lul. (…) Al dat vertrouwen, al het geluk wat je hebt, wordt in een keer onder je lijf weggeschopt.”
Ronald Molendijk kotst eveneens op Waylon. “Ik moest toch wel denken aan de moraalridder die hij een paar maanden geleden was toen hij bij The Voice zo explodeerde.”

Bart: “Hij was toch ook best wel met z’n vingertje aan het wijzen naar Johan Derksen enzo?”

Ronald: “Ja, naar heel veel mensen. Ik weet nog dat hij in tv-programma’s in huilen uitbarstte over ‘vrouwen en slachtoffers’.”

Patty: “Wat ben je eigenlijk voor lamlul jongen? Ik vind het gewoon een beetje viezig ook.”

Ze kan er niet over uit. “Heb je die appjes gelezen? Ik werd echt kotsmisselijk toen ik ze las, hoor, van: ‘Zullen we nog even doktertje gaan spelen?’ Het is zó zonde, want je gaat het mooier nooit meer vinden, Waylon. What the hell ben je aan het doen, jongen? Echt waar…”
Yvonne Coldeweijer blijkt bevriend te zijn met Bibi. De juicekoningin wist al geruime tijd over het vreemdgaan van Waylon, maar zweeg daarover tegen Bibi. Ze vreesde namelijk haar zwangerschap in gevaar te brengen. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren.”

Patty vindt Yvonne een slechte vriendin. “Ik snap niet wat voor vriendinnen je dan hebt, want je had haar ook kunnen bellen en zeggen: ‘Luister, het zit zo, je man gaat misschien vreemd met die en die.’ En dan het nooit in the open gooien en dan zoeken zij het maar uit met z’n tweeën. Dat vind ik echt heel belangrijk om gezegd te hebben. Zo ga je niet met vriendinnen om.”

POPLAIR VANDAAG

To Top