SPORT

Waar is de Conference League-finale AS Roma – Feyenoord te zien?

VI.nl heeft het allemaal netjes uitgezocht: De finale begint om 21.00 uur in het Air Albania-stadion. Twee uur eerder begint op ESPN een uitgebreide voorbeschouwing. ESPN reist met een grote delegatie af naar Albanië: de equipe bestaat onder anderen uit presentatoren Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen, verslaggever Bennett van Fessem, commentator Vincent Schildkamp en analisten Mario Been, Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk.

Op maandag is er om 20.00 uur op ESPN een speciale editie van Voetbalpraat. Daarin schuiven onder anderen de mannen van VI’s Dick Voormekaar Podcast aan bij Vincent Schildkamp en Kenneth Perez. Op dinsdag is vanaf 18.45 uur de persconferentie van Feyenoord-trainer Arne Slot live te volgen en om 19.00 uur start op het YouTube-kanaal van ESPN De Warming Up. Om 22.30 uur is er de speciale talkshow ‘Feyenoord in de Finale’ met o.a. Hans Kraay Jr. en Regi Blinker.

Tijdens de finaledag zijn er vanaf 12.00 uur live updates vanuit Rotterdam en Tirana. In de uren richting de voorbeschouwing en de eindstrijd in het Air Albania-stadion wordt geregeld geschakeld van De Kuip en de Rotterdamse binnenstad naar Albanië. Vincent Schildkamp is vanaf 21.00 uur de commentator bij de finale.Z

De finale wordt ook live uitgezonden op Veronica. De presentatie vanuit de studio is in handen van Hélène Hendriks en zij wordt bijgestaan door analisten Kees Jansma en Wim Kieft. Vanuit Tirana verzorgt verslaggever Noa Vahle de interviews. Wytse van de Goot is de commentator van dienst voor Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.
Bron: VI.nl

POPLAIR VANDAAG

To Top