STATUS

RTL Boulevard: Glennis disGrace uit Ladies of Soul gezet!

Glennis is na Fred van Leer nu ook gecanceld door de Ladies of Soul.
Edsilia Rombley wil niet reageren op de Ladies of Soul-exit van Glennis Grace, maar RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade weet het zeker: Glennis vliegt eruit.

Door de mishandeling van minderjarige Jumbo-medewerkers wil niemand meer een optreden van Glennis zien. De Ladies of Soul hoopten dat Glennis zelf zou opstappen, maar dat heeft ze niet gedaan en nu gooien ze dus noodgedwongen Glennis er zelf maar uit.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade confronteerde bandlid Edsilia Rombley gisteren met die geruchten, maar die wilde ze niet bevestigen of ontkennen. “Nou ja, wij hebben besloten – wij allemaal – dat we er niets over zeggen. No comments. Daar ga ik echt… Het is heel lastig. No comment.”

Edsilia heeft besloten werkelijk geen lettergreep meer aan Glennis te wijden in de media. “Edsilia gaat hier niets over zeggen”, zegt ze in derde persoon over zichzelf. “Dat is moeilijk, want Edsilia zegt altijd wat, maar dit keer zeg ik helemaal niets.”

Aran: “Ze is een close vriendin van jou, vind je het daarom moeilijk?”

Edsilia: “Nieeets Aran, nieeeets Aran, nieeeets! Niets, niets. Nee, niets. Ik vind het echt tof dat wij hier zoiets leuks maken en dit zorgt voor heel veel positiviteit en ik focus me altijd op positiviteit en dat is dit.”

Aran heeft inmiddels vernomen dat Glennis er gewoon uitvliegt. “Ik heb vandaag gehoord, nog niet bevestigd, dat er wordt besloten dat Glennis niet aanwezig zal zijn bij de Ladies of Soul. Ja, en die stap moet eerst nog genomen worden, maar ik denk dat dat de enige juiste beslissing is. En dat maakt het voor de ladies op dit moment lastig om te reageren.”

POPLAIR VANDAAG

To Top