SPORT

Spant vader van Sarah van Soelen kort geding aan tegen André Hazes?

De vader van Sarah van Soelen dreigt met een kort geding tegen kamp-André Hazes jr. Hij wil dat hij en zijn familie koste wat kost uit de nieuwe Videoland-documentaire geknipt wordt.

Als we de roddels mogen geloven (en dat doen we graag!), dan heeft Monique Westenberg de Privé getipt over liefdeshereniging met André, maar wilde hij het liever geheim houden. De reden? Hij blijkt zijn ex-vriendin Sarah van Soelen altijd in de waan te hebben gelaten dat ze na zijn innerlijke zoektocht weer samen zouden komen!

Nu het Sarah ook wel duidelijk wordt dat niet zij maar Monique met André in het huwelijksbootje gaat stappen, wil zij, maar ook haar vader niet meer te zien zijn in een nieuwe Videoland docu, waar André 250.000 euro voor krijgt.

De boze Sarah wordt gesteund door haar hele familie, en vooral haar vader Rudolf is boos. Hij heeft André onderdak geboden in een moeilijke tijd, maar hij heeft nooit meer wat van de volkszanger vernomen.

Het is nu een week geleden dat familie Van Soelen bekendmaakte uit de docu te willen. Ze onthulden dat via Patty Brard, die bij Shownieuws zegt: “De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. Ze hebben niks getekend en geen toestemming gegeven om in de documentaire voor te komen. Ze willen er niks mee te maken hebben. Zij weigeren als tussenfase te dienen en opvangcentrum, terwijl ze nooit meer wat van André hebben vernomen. Er is ook nooit meer een bedankje of wat dan ook richting die vader gekomen.”

POPLAIR VANDAAG

To Top