SPORT

Sarah van Soelen sleept André Hazes voor de rechter!

Terwijl Yvonne Coldeweijer al weken roept dat André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen, dacht Sarah van Soelen dat ze nog een relatie had met André. Nu het haar langzaam begint te dagen dat ze straks hooguit nog bruidsmeisje van Monique Westenberg kan worden is ze boos en eist ze dat zij uit de komende realitysoap van de Hazesjes wordt geschrapt.

Sarah ontplofte eerder deze week vanwege de liefdesreünie. Ze riep tegen de juicekanalen dat ze André heeft geblokkeerd en zei tegen Shownieuws dat hij een leugenaar is. “Het is een goede afsluiter. Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”

Patty Brard heeft namens Shownieuws met Sarah gesproken: “Sarah en haar familie waren nogal verbaasd over de reünie tussen André en Monique Westenberg. Die gaan actie ondernemen tegen de documentaire die eraan komt. Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. In de tijd dat André en Sarah nog een stelletje waren, werd er ook al gefilmd. Ik weet dat de vader van Sarah echt zijn huis heeft opengesteld voor Dré en hem heeft opgevangen en onderdak heeft gegeven.”Hij heeft hem destijds gebeld of hij een appartement voor hem wist en heeft toen gezegd: ‘Nou, kom maar eerst zo lang bij ons wonen. Daaruit voort kwam weer de liefdesrelatie tussen Sarah en André, als we iedereen mogen geloven . Uiteindelijk is dat uitgegaan.Die hele periode is natuurlijk ook gefilmd door Videoland en nu zeggen zij: ‘Ja, jongens, we hebben nooit meer wat van André vernomen.’ Hij heeft nooit die vader ooit meer bedankt of gebeld of wat dan ook. Hij is gewoon voor iedereen een beetje uit het zicht verdwenen. En nu worden wij dadelijk neergezet als de tussenfase in een documentaire waar we eigenlijk niets meer mee te maken willen hebben.

Patty denkt dat de familie van Soelen de rechtzaak nog gaat winnen ook: “Zij hebben geen quitclaims moeten tekenen. Ik heb daarom ook het productiehuis van de documentaire vandaag even gebeld om te vragen: ‘Wat gaan we hieraan doen?’ Zij hebben mij verteld dat ze maandag om tafel gaan zitten om te kijken hoe ze dit gaan oplossen.”

POPLAIR VANDAAG

To Top