STATUS

Dee zeer openhartig over haar drie miskramen.

Zelf schrijft Dee erover:
“2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder 1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Er vanuit gaande dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden.

Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken.

We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven. ♥️”

POPLAIR VANDAAG

To Top