STATUS

Fans boos op Lange Frans door optreden QR event

Op sociale media is Lange Frans een van de felste tegenstanders van het coronabeleid, QR-codes en vaccinaties. Maar nu blijkt dat Lange Frans afgelopen weekeinde optrad op de kermis in Edam, waar een QR-toegangsbeleid gold. Zijn volgers zijn woedend. Sinds zondag regent het verwensingen aan Lange Frans op sociale media. Hij wordt onder andere hypocriet genoemd en een man zonder ruggengraat.

Het filmpje dat hij van zijn optreden in Edam op zijn Instagram had gepost, is inmiddels verwijderd. Lange Frans kiest er (vooralsnog) voor niet te reageren op alle ophef. Het Noordhollands Dagblad heeft zijn management en zijn boekingskantoor benaderd om een reactie te krijgen. Maar die reactie kwam niet.

Overigens hoeft niemand ooit naar een optreden van Lange Frans, want die zijn allemaal al briljant samengevat door Jochem:

POPLAIR VANDAAG

To Top