STATUS

Testicuzzi: Een jacuzzi alleen voor de balzak!

De ballen krijgen de hele dag van alles te verduren. Ze worden de hele dag totaal misselijk geschud en met een beetje pech hebben ze de hele dag voor niets gewerkt. De jongens van Testicuzzi zullen dat ‘lullig’ gevonden hebben en besloten daarom iets te ontwikkelen wat een beetje extra comfort moet geven. Zie daar: De Testicuzzi, ‘s werelds enige en eerste jacuzzi voor je balzak.
De ontwikkeling begon als een grote grap maar uiteindelijk werd het toch echt gelanceerd op Kickstarter. De Testicuzzi is een klein badje dat je overal mee naar toe kan dragen. Het is enkel en alleen gemaakt om je ballen in onder te dompelen. Eenmaal onder water zullen ze genieten van een lekkere zachte aanraking van warm stromend water. Het geeft namelijk warme luchtbellen die er voor zorgen dat de ballen helemaal ontspannen.

POPLAIR VANDAAG

To Top