LIFESTYLE

Van Hanegem: ‘Traint Antony wel met zijn ploeggenoten?’

Willem van Hanegem vond Ajax-aanvaller Antony met afstand de beste speler op het veld tijdens Ajax – PSV.

De Kromme schrijft in zijn column in het AD:
‘Die Antony van Ajax, die traint toch doordeweeks wel gewoon met zijn ploeggenoten?Ik twijfel er een beetje aan, want ik zag zijn medespelers gisteren in de topper tegen PSV voortdurend de ruimtes rond hem zo klein maken. Mazraoui speelde te vaak dichtbij hem. Ze maakten het hem eerder moeilijk dan makkelijk.’

‘Ik vroeg me af waarom, want die jongen heeft werkelijk alles. Hij kan in de kleine ruimte passeren en hij heeft startsnelheid. Na rust kreeg hij de ruimte wel en toen was hij echt met afstand de beste speler op het veld. Dat zie je op de training toch dagelijks?’

Van Hanegem waarschuwt Feyenoord dan ook voorin de Klassieker van komende zondag: ‘Ik vraag me af hoe ze die gozer aan banden gaan leggen.’

POPLAIR VANDAAG

To Top