AUTO'S

Berg je autosleutels altijd op in een anti-diefstal RFID-blokkeerdoos!

Autodieven kunnen jouw autosleutel met keyless entry gewoon gebruiken, terwijl de sleutel binnen in je huis ligt! Blokkeer altijd het signaal van de sleutel door deze in een RFID-blokkeerdoosje te doen.

BESCHERM JE AUTO TEGEN DIEFSTAL VOOR MAAR €28,29 – GRATIS VERZENDING DOOR AMAZON

SIGNAL SHIELDING: de binnenstof is gemaakt van hoogwaardig dubbel RF-afschermingsdoek die garant staat voor een sterkere signaalisolatie. Het kan verschillende signalen zoals WIFI, Bluetooth, NFC, mobiele gegevens enz. isoleren.
Voorkom autodiefstal – deze anti-diefstal sleutelloze faraday box is een must-have voor iedereen met sleutelloze toegang tot het voertuigsysteem. Plaats de autosleutel gewoon in de faraday box en je kunt effectief signalen blokkeren en diefstal van voertuigen voorkomen.
Capaciteit UPGRADE – De Aovaza Faraday Box is 19,5 x 4,7 x 9,7 cm, vergeleken met hetzelfde product op de markt heeft het een grotere capaciteit. Wanneer getest kunnen 10 autosleutels of 10 telefoons in de doos passen.
STIJLVOL UITERLIJK: de buitenstof van deze box is gemaakt van hoogwaardig leer, voelt soepel aan en is draagbaar. 

POPLAIR VANDAAG

To Top