SPORT

Koeman pislink op scheids en ‘respectloze’ Getafe speler!

Ronald Koeman klaagde na afloop van de nederlaag bij Getafe tegen coach Bordalas van de tegenstander dat Allan Nyom hem had uitgescholden. Koeman: “Ik zei tegen hem dat zijn nummer 12 een gebrek aan respect aan mij toonde. Hij zei twee of drie heel lelijke zaken die ik niet zal herhalen. Hij beledigde mij. Ik heb tegen Bordalas gezegd dat hij met zijn speler moest praten, want we kunnen dit soort gedrag niet tolereren in het hedendaagse voetbal.”
Ook over de scheids was Ronald niet te spreken: “Ik weet niet of het een strafschop was. Het leek erop dat zij ernaar op zoek waren en dat wij in die val zijn getrapt. Ik wil niet over de scheidsrechter praten, maar als je de wedstrijd hebt gezien en zag hoe veel overtredingen zij maakten en hoe weinig kaarten er zijn gegeven, kun je zelf je oordeel vellen.”

Barcelona leed de eerste nederlaag van het seizoen nadat Getafe een strafschop kreeg na een overtreding van Frenkie de Jong op Dakonam Djené. Jaime Mata benutte de strafschop.

POPLAIR VANDAAG

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2020 mxxl.nl

To Top